Laten we kennismaken!

07 Februari 2017

Posted by

ik.jouwinterieurcoach

Het nieuwe landelijke concept, interieurcoach.nl, is uitgerold en onder andere gevestigd in de TMC Woonwinkel in Goes. Met dit nieuwe concept wordt iets unieks aangeboden, namelijk begeleiding bij alle veranderingen in of op het huis. De interieurcoach begeleidt u van het begin van het proces tot het einde. Of dit nou de inrichting en renovatie is van een woonhuis, een (speciale) wandbekleding is of een simpele lamp. De interieurcoach staat voor u klaar!

Ik, Niels Witte, ben eind 2016 in dit landelijke concept gestapt met als doel de klant volledig te ontzorgen. Hierdoor leveren wij niet alleen interieurproducten, maar ook andere producten en diensten via onze partners. In onze showroom zit ook Studio Balneo gevestigd. Studio Balneo is een uitermate sterke partner die u optimaal kan adviseren op het gebied van badkamers.

Het makkelijke van dit concept is dat wij alle lijntjes, van tekening tot uitvoering met elkaar verbinden. We leggen contact met de nodige leveranciers en zorgen dat het project naadloos op uw wensen aansluit. Alle facetten die betrekking hebben op de uitvoering worden centraal door ons gecoördineerd. Dit zorgt er dus voor dat u op uw gemak vanuit uw stoel alles kunt uitzoeken en wij doen de rest van het werk. Heerlijk rustig!

De afdeling ik.jouwinterieurcoach.nl is gevestigd op de bovenverdieping bij TMC Goes aan de Marconistraat. Hier kunt u verschillende stijlen met merken vinden zoals bijvoorbeeld Cattelani & Smith, Harlequin, NatureAtHome, JAP en Alphenberg Leather.

Kijk voor een sfeerimpressie verder op deze site of kom gezellig langs voor een bakje koffie en een praatje. We hopen u binnenkort te mogen ontmoeten in onze showroom.